Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Vendet janë të limituara!

Tani do të jemi edhe më afër njëri tjetrit: PRISHTINË-LONDËR-PRISHTINË

Nga data 24.06.2017

  • Çdo të Marte dhe të Shtune

Biletat janë në shitje prej Sot :) Ju mirëpresim

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour