Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

Skijim nė Mavrovė prej 40 € - Hotel BISTRA 4* BB + Skipass

Me mengjes + Skipass (apo darke tė pėrfshirė) pėr person

05-06 Shkurt 40 EUR 1 Nate

03-06 Shkurt 160 EUR 3 Nete

10-12 Shkurt 135 EUR 2 Nete

16-19 Shkurt 195 EUR 3 Nete

18-21 Shkurt 160 EUR 3 Nete

20- 23 Shkurt 90 EUR 3 Nete

Hotel cilesor me 4 yje vetem 50 metra nga qendra e skijimit, pishine dhe spa, ajer i paster, natyre e perkryer, me pak se 3 ore rruge nga Prishtina.

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour