Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

BANSKO me super oferta për 4 netë!

AMIRA HOTEL BANSKO 5* 260 € - 4 netë HB

Periudha e udhëtimit (11.01.18 deri me 11.03.18)

Early booking 15% I përfshirë në çmim për rezervime deri me 31.10.2017

AMIRA HOTEL BANSKO 5* 260 € 4 Nete HB

Çmimi përfshin:
Akomodimin në hotel
Mëngjesin dhe Darkën
Taksat turistike
Pishinë e brendshme ,sauna,fitnes,banjo me avull,jacuzi ,dhome relaksi , transfersin deri te GONDOLA LIFTI , Wifi dhe parking.
Zbritjën prej 15%


PREMIER LUXORY MOUNTAIN RESORT BANSKO 5* 230 € - 4 netë BB

Periudha e udhëtimit (07.01.18 deri me 18.01.18)

Early booking 10% I përfshirë në çmim për rezervime deri me 31.10.2017

PREMIER LUXORY MOUNTAIN RESORT  BANSKO  5*  230 €  4 Nete  BB

Çmimi përfshin:
Akomodimin në hotel
Mëngjesin
Taksat turistike
Pishinë e brendshme ,sauna,fitnesi , transfersin deri te GONDOLA LIFTI , Wifi dhe parking.
Zbritjën prej 10%

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour