Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

Berlin HOLIDAY INN CITY CENTER EAST 4* 299 €

Nisja me 17.02.2017 dhe kthimi me 20.02.2017

Cmimi perfshin:
Bileten e aeroplanit direkt Prishtinė-Berlin-Prishtinė
Akomodimin ne hotel me mengjes dhe
Transportin aeroport-hotel-aeroport.

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour