Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:
*Ofertat janë të limituara!

STAMBOLLI, prej 189 €

Tradita vazhdon edhe këtë sezonë në qytetin më te bukur dhe më të kërkuar …

HAMIDYIE HOTEL LALELI 4* 189 € www.hamidiyehotel.com

LADY DIANA 4* SULTANAHMET 199 € www.ladydianahotel.com

GRAND GULSOY LALELI 199 € www.grandhotelgulsoy.com

Çmimi përfshin:

Biletën kthyse : Prishtinë - Stamboll - Prishtinë me Pegasus Airlines
Akomodimin 2 netë
Mengjesin
TransferiAeroport - Hotel - Aeroport
Taksat e aeroportit

Nisje çdo të Premte kthimi të Dielën2 Netë…

Itinerari I fluturimit me Pegasus Airlinesper muajin Tetor

PC 346 Pristina (PRN)-> Istanbul-S.Gokcen (SAW) 18:00 - 20:40

PC 345 Istanbul-S.Gokcen (SAW)-> Pristina (PRN) 22:00 - 22:45

Nisje çdo të Premte kthimi të Dielën2 Netë 3 Ditë…

Itinerari I fluturimit me Pegasus Airlinespër muajin Nëntor

PC 342 Pristina (PRN)-> Istanbul-S.Gokcen (SAW) 04:10 - 07:45

PC 341 Istanbul-S.Gokcen (SAW)-> Pristina (PRN) 21:15 - 21:00

SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour