Data sot:

Tel:
+381 38 22 66 36
Email:
Adresa:
Rr. Bill Clinton nr#130
Vendi:
10000 Prishtinë, KOSOVË
Email: Newsleter \ Abonimi
Pranoni oferta speciale nga buletini jonë: udhëtime, fluturime, pushimeve etj:
Emaili juaj:
Fluturimi juaj në kohë reale:
Moti aktual në Prishtinë:
Paneli i rezervimeve për agjenta:
Username:
Password:

Taxi nga aeroporti i Shkupit - Prishtinë - Shkup

Linja e taxit nga aeroporti i Shkupit për në Prishtinë dhe anasjelltas:

Prej 50 EUR një drejtim

Kurse 90 EUR kthyese

Për rezervime, ju lutem na kontaktoni: 038 22 66 36, 044 511 991 ose email: info@airtour.net

Destinacioni Sedan / Max 3 Pax Mini Van / Max 8 pax Mini Bus / Max 16 pax Bus
Aeroporti i Prishtinës 20.00 € 30.00 € 60.00 € Sipas kërkesës
Aeroporti i Shkupit 65.00 € 95.00 € 155.00 € Sipas kërkesës
Tiranë 150.00 € 230.00 € 350.00 € Sipas kërkesës
Selanik 340.00 € 490.00 € 390.00 € Sipas kërkesës
Podgorica 215.00 € 315.00 € 345.00 € Sipas kërkesës
Ohër 200.00 € 290.00 € 340.00 € Sipas kërkesës
Strugë 205.00 € 245.00 € 345.00 € Sipas kërkesës
Shkodër 130.00 € 240.00 € 340.00 € Sipas kërkesës
Sofje 340.00 € 440.00 € 440.00 € Sipas kërkesës
Dubrovnik 345.00 € 440.00 € 445.00 € Sipas kërkesës
Cmimet sipas orëve
4 Orë / Kosovë 40.00 € 65.00 € 95.00 € Sipas kërkesës
8 Orë / Kosovë 75.00 € 105.00 € 170.00 € Sipas kërkesës
SHPËRNDAJE NË RRJETET SOCIALE: Share to Facebook Share to Twitter Share on Google+ More...
Airtour